Ηρακλής-Πανιώνιος: Ντέρμπι από τα παλιά

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

 

Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν την τρίτη σερί νίκη που θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. «Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας, που είναι αρχικά μια καλή θέση ενόψει των πλέιοφς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά πιστεύω πως προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κοσμο μας, που είναι παντα εκεί, να μας στηρίξει και σε αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ του Ηρακλή, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος.

 

Οι φιλοξενούμενοι εφόσον πάρουν το τέταρτο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα θα κατακτήσουν μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. «Δύο αγωνιστικές έμειναν για το τέλος της Κανονικής Περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν κι απέχουμε δύο βαθμούς από τις ομάδες που μας καταδιώκουν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να πετύχουμε τον άμεσο στόχο μας, δηλαδή την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Πέραν τούτων, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ιστορική ομάδα, όπως ο Ηρακλής, σε μια ισχυρή έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όπως όλους, και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή αναμέτρηση», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, Χρήστος Σκάνδαλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια