Τι έκαναν οι Ελληνίδες… εκτός των τειχών-Φωτορεπορτάζ

 

Η «τρέλα» του κολεγιακού πρωταθλήματος στις Η.Π.Α ξεκινάει, με την εφετινή March Madness του NCAA στην κατηγορία των γυναικών να βρίσκεται ήδη στο σημείο εκκίνησης και το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο και αυτή την χρονιά!

 

Η φόργουορντ του Στάνφορντ, Έλενα Μποσγανά με την συμπαίκτριά της στο κολέγιο, Σταυρούλα Παπαδάκη, η σέντερ του Κάνσας, Δανάη Παπαδοπούλου και η σέντερ του Σίρακιους, Μαριλένα Τριανταφύλλη, προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου οι οποίες θα διεξαχθούν στο διάστημα 20-23/3, με την Τριανταφύλλη να συμμετέχει από το πρώτο έτος της φοίτησής της, στην «τρέλα του Μαρτίου».

 

Στους αγώνες της post season, η πρωταθλήτρια της Pac-12 ομάδα του Στάνφορντ (2), στις 22/3 θα αντιμετωπίσει το Νόρφολκ (15), ενώ το 7ο στην κατάταξη της Big -12 Κάνσας (8) στις 23/3 θα αναμετρηθεί με το Μίσιγκαν (9).

 

Η Έλενα Μποσγανά με τις συμπαίκτριές της στο Στάνφορντ και την προπονήτρια της ομάδας Τάρα ΒανΝτερβίρ.

 

Σε αντίθεση με τα κολέγια των Μποσγανά, Παπαδάκη και Παπαδοπούλου οι ομάδες των οποίων γνωρίζουν τους αντιπάλους τους στον α’ γύρο, το Σίρακιους (6) όπου αγωνίζεται η Μαριλένα Τριανταφύλλη, θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Όμπορν-Αριζόνα που θα πραγματοποιηθεί στις 21/3.

 

Το πρωτάθλημα NCAA των γυναικών θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ στο διάστημα 5-7/4, στο Rocket Mortgage FieldHouse του Κλίβελαντ.

 

Φινάλε για την Γκορζόφ με την Τσινέκε δευτεραθλήτρια Πολωνίας

 

Στην Ευρώπη, η διεθνής γκαρντ της Γκορζόφ, Έλενα Τσινέκε, ολοκλήρωσε την εφετινή αγωνιστική περίοδο ως δευτεραθλήτρια του πολωνικού πρωταθλήματος.

 

Στον τελευταίο αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος, η Γκορζόφ ηττήθηκε από την Πολκοβίτσε 79-83, με την Έλενα Τσινέκε να αναδεικνύεται πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 19 πόντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια