Στα Χανιά οι γυναίκες του ΠΑΟΚ-Τι δήλωσε η Μόργκαν Τζόουνς

Για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, τον τοπικό ΟΑ.

 

Ο Δικέφαλος ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες, έχοντας μπροστά του ένα βατό πρόγραμμα τριών αγώνων, στο οποίο θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

 

Απέναντί του, ο ΟΑ Χανίων, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Νίκη Λευκάδας στη Κρήτη με 79-91, και παραμένει δίχως νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΑ Χανίων, η Μόργκαν Τζόουνς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Δουλέψαμε σκληρά όλες αυτές τις μέρες, θέλοντας να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο απέναντι στα Χανιά. Με ομαδική δουλειά και μένοντας πιστές στο πλάνο του προπονητή, πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια