Την Πέμπτη (24/08) η πρώτη προπόνηση της ομάδας ανδρών του Μακεδονικού-Τη ίδια μέρα αρχίζουν και οι «μικροί»

 

Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ανδρών το απόγευμα της Πέμπτης (24/08), στις 20:30.

 

Η διοίκηση, ο coach Γιάννης Χατζούλης και ο άμεσος συνεργάτης του, Άλκης Μιχαηλίδης, θα υποδεχτούν όλα τα μέλη του επιτελείου και τους αθλητές της ομάδας στην πρώτη προπόνηση, ανταλλάσσοντας υποσχέσεις για δουλειά, επιμονή και μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις.

 

*Η προετοιμασία των αθλητών γεννημένων από το 2006 έως το 2013 ξεκινά, με την «πράσινη» Ακαδημία να αλλάζει μοντέλο λειτουργίας και φιλοσοφία.

 

Το απόγευμα της Τετάρτης θα λάβει χώρα η πρώτη γνωριμία με τους νέους προπονητές και τα νέα στελέχη του συλλόγου, με τις προπονήσεις να ξεκινούν από την Πέμπτη.

 

Τα τμήματα Μίνι και Προπαιδικό θα συναντηθούν στις 17:00 (έως τις 18:30), ενώ τα τμήματα Παίδων και Εφήβων θα δώσουν ραντεβού για τις 18:30 (έως τις 20:00).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια