Εντυπωσιακή η γιορτή ακαδημιών του Παναθλητικού Συκεών-Φωτορεπορτάζ

 

Την Τετάρτη  7 Ιουνίου, έλαβε χώρα η καθιερωμένη γιορτή λήξης των ακαδημιών του Παναθλητικού στο κατάμεστο από παιδιά και γονείς, Επταπύργιο.

 

Τη φετινή χρονιά, λόγω της μεγάλης συμμετοχής η γιορτή έγινε σε 2 μέρη για να υπάρξει περισσότερος χρόνος για παιχνίδι και διαγωνιστικά για όλα τα παιδιά και είναι γεγονός ότι επικράτησε το αδιαχώρητο στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου σε μια εντυπωσιακή γιορτή αντάξια του μεγέθους του συλλόγου και πάνω από 450 γονείς και παιδιά συμμετείχαν σε ένα μοναδικό αθλητικό πάρτι.

 

Η γιορτή περιλάμβανε πλήθος διαγωνιστικών παιχνιδιών για τα 300 παιδιά του συλλόγου ενώ όπως κάθε φορά ολοκληρώθηκε με διαγωνισμό σουτ για τις μαμάδες, διαγωνισμό καρφωμάτων για τους μπαμπάδες και αγώνα γονέων με παιδιά.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βράβευσε την Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και 2η στην Ελλάδα ομάδα των νεανίδων ενώ εκθείασε την πορεία του συλλόγου που αποτελεί ένα αθλητικό κόσμημα για όλη την περιοχή.

 

Τους νικητές/τριες των διαγωνισμών βράβευσαν ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ, Δημήτρης Απατσίδης και η Αντιδημαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννα Αλεξιάδου που έκανε ειδική μνεία για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος.

 

Η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε τον κο Αθανάσιο Φρυγανιώτη για την κατάκτηση της 2ης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα με την ομάδα των κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στην οποία συμμετείχαν και 7 αθλήτριες του Παναθλητικού ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν τα Εκπαιδευτήρια.

 

Επίσης βραβεύτηκαν για την στήριξη τους τοπικές επιχειρήσεις όπως η Pizza Stromboli και το σύγχρονο καφέ  Σταυροδρόμι Food & Coffee

 

Σε περίοπτη θέση βρέθηκαν και τα Κύπελλα που κατέκτησε ο σύλλογος την τελευταία 3ετία όπου πλήθος νεαρών παιδιών φωτογραφήθηκαν δίπλα τους

 

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν τα διαγωνιστικά των γονέων όπου η συμμετοχή μαμάδων και μπαμπάδων ήταν αθρόα ενώ η κερκίδα ξεσηκώθηκε με την ευρηματικότητα των μπαμπάδων στον διαγωνισμό καρφωμάτων

 

Η διοίκηση του συλλόγου συνεχάρη το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική συνεργασία και ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

 

To ραντεβού ανανεώθηκε για το Summer Camp του συλλόγου που ξεκινάει στις 19/6, ενώ κοσμοσυρροή αναμένεται και στην κατασκήνωση Yuppi, στην οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή σχεδόν 100 παιδιά

 

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Apivita

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια