Final-8 κορασίδων ΕΚΑΣΘ: ΠΚ Νεάπολης-ΠΣ Ευκαρπίας 61-40

 

Πέμπτο στην τελική κατάταξη του  Final-8 κορασίδων της ΕΚΑΣΘ τερμάτισε το ΠΚ Νεάπολης μετά την άνετη νίκη επί του ΠΣ Ευκαρπίας με 61-40.

 

Το αρχικό 3-0 με το οποίο προηγήθηκε η Ευκαρπία, έγινε 13-3 υπέρ της Νεάπολης μετά το τέλος της πρώτης περιόδου. Η νικήτρια ομάδα συνέχισε το σερί της μέχρι το 23-3, ενώ στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έγινε το 41-11. Η Ευκαρπία έκανε την αντεπίθεσή της στην τελευταία περίοδο και κατάφερε να μειώσει το σκορ.

 

Δεκάλεπτα: 13-3, 25-10, 47-17, 61-40

Διαιτητές: Κανελλίδης-Αβρονιδάκης-Κατσιάμπας

ΠΚ Νεάπολης Παγκούτσος): Δαμιανίδου 13(2), Σμιάρη Κ., Σμιάρη Ε., Θεοδώρου 2, Σίσκου Α., Κλωναρίδου, Ελευθεριάδου, Μπεκίρι 4, Σίσκου Θ. 2, Τσολακίδου 29, Βελολλάρι, Τσινού 11.

ΠΣ Ευκαρπίας (Μπόζος-Τερζόπουλος): Πουρσαλίδου Μ., Θεοφανίδου, Πουρσαλίδου Α. 27(5), Κρράσι 8, Καλλιώρα, Ουζούνη, Καρασμάνη Σ. 3, Κωστίδου, Καζατζίδου, Κουλσουζόγλου 2, Πιλιτσίδου.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια