3×3 Master Series: Η αρχή γίνεται στα Χανιά

Τα Χανιά μπορεί να είναι απλά το πρώτο βήμα ως το FIBA 3×3 World Tour! Το 3×3 Master Series που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους και μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, αρχίζει από την πανέμορφη πόλη της Κρήτης και μπορεί να οδηγήσει ως την κατάκτηση ενός τίτλου σε παγκόσμιο επίπεδο!

 

Η πρώτη εκδήλωση γίνεται στα Χανιά το διήμερο 27 και 28 Μαϊου και υπάρχουν τέσσερις ακόμη στάσεις:

 

Χανιά, 27-28/5

 

Θεσσαλονίκη, 10-11/6

 

Καβάλα, 30/6-1/7 ή 1-2/7 (ανάλογα με το αν θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος εκλογών)

 

Αττική, 22-23/7

 

Βόλος, 29-30/7

 

Το 3×3 Master Series έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour στη Κωστάντζα της Ρουμανίας (9-10/9) για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην κατηγορία Men+18. O μεγάλος τελικός, 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals θα διεξαχθεί τον Αύγουστο 2023 και μέσα από αυτό θα αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3×3 World Tour.

 

Την απευθείας συμμετοχή τους στον Μεγάλο Τελικό 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals θα εξασφαλίσουν οι νικήτριες ομάδες των εξής κατηγοριών μέσα από τα πέντε τουρνουά (Χανιά – Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Αττική – Βόλος):

 

Men +18

 

Men U18

 

Women +18

 

Women U18

 

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον Μεγάλο Τελικό σε μια προκριματική φάση που θα διεξαχθεί το ίδιο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί ο Μεγάλος τελικός.

 

Τα χρηματικά έπαθλα που υπάρχουν είναι τα εξής:

 

Άνδρες +18

 

1η ομάδα: 1500€

2η ομάδα: 1000€

3η ομάδα: 500€

 

Γυναίκες +18

 

1η ομάδα: 700€

2η ομάδα: 300€

 

Άνδρες U18

 

1η ομάδα – Έπαθλο αξίας 500€ (μη χρηματικό)

 

Γυναίκες U18

 

1η ομάδα – Έπαθλο αξίας 300€ (μη χρηματικό)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια