Φουράκη: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται»

 

Στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών θέλει να βρεθεί η Νίκη Λευκάδας με την  Στέλλα Φουράκη να τονίζει ότι η ομάδα της θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική, ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

 

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός για την ομάδα σου;

 

«Ο ημιτελικός όπως και κάθε παιχνίδι με τον χαρακτήρα του νοκ άουτ πιστεύω ότι θα κριθεί περισσότερο στη διάθεσή και στην ενέργεια που θα βγάλουμε σε επίθεση και άμυνα. Και επίσης, όπως είναι λογικό, η διάθεση θα είναι κοινή συνισταμένη και των τεσσάρων φιναλίστ. Ένας άλλος παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά και θεωρώ θα μας δώσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, θα είναι ο συνδυασμός αυτής της διάθεσης, με τη συγκέντρωση και το σωστό διάβασμα του παιχνιδιού για 40 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται, ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού και να περάσουμε στον τελικό της Κυριακής».

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσίας της στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών;

 

«Η παρουσία μας στο Final 4 σίγουρα είναι μια ανταμοιβή όλης της σκληρής προσπάθειας που καταβάλλουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση σε τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι η διαχείριση της κούρασης των παικτριών, όχι μόνο λόγω των αρκετών παιχνιδιών σε σύντομο χρονικό διάστημα,  αλλά και όλης της κούρασης που είναι συσσωρευμένη από την αρχή της χρονιάς».

 

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους και ειδικότερα σε αυτούς του μπάσκετ γυναικών;

 

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους που παρακολουθούν μπάσκετ ότι θα είναι σημαντικό να μας στηρίξουν με την παρουσία τους, ώστε να διαπιστώσουν πως και το μπάσκετ γυναικών είναι ένα εξίσου ενδιαφέρον όσο και το ανδρικό. Μπορεί να μην υπάρχει πολύ θέαμα, αλλά σίγουρα όλοι οι αγώνες θα αντιπροσωπεύουν τις ώρες δουλειάς και τακτικής των ομάδων για να ανταποκριθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός Final 4».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια