Στη Λεωφόρο για τον δεύτερο τελικό οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Νίκλας και Σπυριδοπούλου

 

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει, σήμερα Πέμπτη (30/3), στη «μάχη» του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή των τελικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας δίνουν τον δεύτερο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό, αύριο στις 18:30, στη Λεωφόρο.

 

Μετά τη νίκη (76-69) στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, στις 19/3, θέλουν να «πάρουν» και το δεύτερο ματς, αυτή τη φορά στην έδρα των «πράσινων», να «γράψουν» το «δύο στα δύο» στη σειρά και το 3-1 συνολικά, ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς το έβδομο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, την Κυριακή (2/4), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον τρίτο τελικό της Α1.

 

Δηλώσεις:

 

Θάνος Νίκλας: «Μετά τη διακοπή των τελικών, αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το στόχο που έχουμε. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Έχουμε προετοιμαστεί αυτές τις μέρες και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας ρυθμό. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αύριο, θα δώσουμε το 100% για τη νίκη».

 

Άννα Σπυριδοπούλου: «Θέλουμε να κάνουμε το 3-1, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ, πως εάν είμαστε συγκεντρωμένες και δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια