Πολυμένη: «Με αγάπη για την ομάδα, συνεργασία και θέληση παραμείναμε στην κατηγορία»

Ο Εύνικος επικράτησε με 66-57 του Παναθλητικού και έκανε το 3-2 στη σειρά, παραμένοντας στην Α1 Γυναικών. Η πρώτη σκόρερ των νικητών στον αγώνα, Λαμπρινή Πολυμένη, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to woman» με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Μεταξύ άλλων, είπε:

 

Για τη σειρά των play-out με τον Παναθλητικό:

 

«Ξέραμε απ’ την αρχή και οι δύο ομάδες ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια, γιατί και οι δύο ήμασταν νέες στην κατηγορία και ισάξιες θα έλεγα. Έγιναν τρία πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Συγχαρητήρια και στον Παναθλητικό, διότι και οι δύο είχαμε απ’ την αρχή σαν στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία. Όταν έγινε το 1ο παιχνίδι στην έδρα μας και κάναμε το 2-1 στη σειρά, εννοείται πως το άγχος μεταφέρθηκε στον Παναθλητικό, αλλά γνωρίζαμε ότι δε θα περάσουμε εύκολα απ’ τη Θεσσαλονίκη, έχουν πολύ καλή έδρα. Μετά το 2-2 είναι λογικό να έχεις ένα άγχος. Και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι μπήκαμε αγχωμένες στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά δείξαμε το πάθος που είχαμε για το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την ομάδα μου, γιατί βγάλαμε την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά, έχοντας μια νέα ομάδα, βασισμένη πάρα πολύ στις Ελληνίδες παίκτριες. Παίζοντας πολύ ομαδικά και ακολουθώντας το πλάνο μας, φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

 

Για τις εμφανίσεις της στη σειρά:

 

«Και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου ίσως είχα λίγο παραπάνω άγχος. Παρ’ όλα αυτά, αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν λίγο παραπάνω. Ήθελα να μπω πολύ δυνατά σ’ αυτά τα παιχνίδια και να κερδίσουμε, για εμένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Θεωρώ ότι η ομάδα ίσως να μην έπρεπε να είναι στα play-out, είχαμε ένα πολύ ωραίο σύνολο και εντός και εκτός γηπέδου. Η ψυχολογία μου άλλαξε πολύ στους τελικούς, ήθελα να παίξω για τις συμπαίκτριες μου, για τους προπονητές μου. Ήθελα η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Μας βοήθησε πάρα πολύ και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, όλα άλλαξαν κάπου εκεί με το πάθος που είχαμε με τα κορίτσια. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση η ομάδα να υποβιβαστεί στην Α2, οπότε όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους».

 

Για το αν υπήρξε ένα σημείο μέσα στη σεζόν που «γύρισε το διακόπτη»:

 

«Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα σαν ομάδα. Κάναμε πολύ καλές νίκες στην αρχή και στο 2ο γύρο πήγαμε λίγο πίσω, κάναμε κάποιες κακές ήττες, περιμέναμε άλλα αποτελέσματα. Όλη η αλλαγή έγινε μες στην ομάδα, έχουμε πολλά κορίτσια πιο έμπειρα, τα οποία βγήκαν μπροστά και οι μεγαλύτερες παίκτριες βοήθησαν εμάς τις μικρότερες. Θεωρώ ότι όλα ήταν εσωτερικά, μιλήσαμε πολλές φορές μεταξύ μας. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλα τα κορίτσια αγαπούν την ομάδα, είχαμε όλες τον ίδιο στόχο και με συνεργασία και τη θέληση που είχαμε όλες μαζί θεωρώ ότι φέραμε και το αποτέλεσμα αυτό. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια