Ηττα από την Κινεζική Ταϊπέι για τα κορίτσια του Φρυγανιώτη στα Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα-Απίστευτη εμφάνιση από την Βασιλείου-Το στατιστικό του αγώνα

 

Δεν τα κατάφεραν στο δεύτερο παιχνίδι τους στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που συνεχίζεται στο Βελιγράδι τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, καθώς γνώρισαν την ήττα με 63-54 από την Κινεζική Ταϊπέι.

 

Οι Ελληνίδες παίκτριες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν ο τραυματισμός της Τσινασλανίδου τις επηρέασε με αποτέλεσμα το 50-50 να μετατραπεί στο τελικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική ήταν η Βασιλείου που σημείωσε 32 από τους  54 πόντους της ομάδας με νταμπλ-νταμπλ (32π., 11ρ.).

 

Αύριο στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) θα αγωνιστούν με την Χιλή και λογικά θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, συνεχίζοντας την Κυριακή  την προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα.

   

Οκτάλεπτα: 15-11, 31-28, 46-44, 54-63

Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (Χατζηκυριακίδης): Παρακεντέ, Ρίμπα, Τσινασλανίδου 1, Παντώτη 5, Σαριδάκη, Καλογήρου 4(1), Παπαδοπούλου, Σταματάκη 12, Παπαχρήστου, Ντολοπούλου, Βασιλείου 32(10/15β., 11/18δ., 11ρ.).  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια