Συνεχίζει στον Αχιλλέα Τριανδρίας ο Μάτκα

 

Η διοίκηση του Αχιλλέα Τριανδρίας ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της με ένα δικό της παιδί τον Αλέξανδρο Μάτκα.

 

«Με τον Αλέξανδρο ξεκινά ουσιαστικά το χτίσιμο μιας νέας ομάδας που στόχο θα έχει την διάκριση στο πολύ ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Α’ΕΚΑΣΘ.

 

Μετά από ομόφωνη απόφαση του προπονητικού team , του εμπιστευόμαστε για την χρονιά που έρχεται τον ρόλο του αρχηγού και καθοδηγητή για όλα τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα για τα οποία θα υπάρξουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα.

 

Ο Αλέξανδρος να τονίσουμε ότι σπουδάζει προπονητική και θα έχει την φετινή χρονιά ενεργό ρόλο στα τμήματα των ακαδημιών καθώς θα είναι πρώτος προπονητής στο εφηβικό του Κανάρη, την θυγατρική ομάδα του Αχιλλέα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια