Ευαγγέλου: «Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα διευκολύνει τα σωματεία»

Ο υπεύθυνος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Δημήτρης Ευαγγέλου, φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (27/6) στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τον Γιάννη Λαμπίρη και μίλησε για την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΟΚ, που θα προσφέρει στα σωματεία τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία καθώς και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων τους και διαδικασιών.

 

Αναλυτικά είπε:

 

Για την ηλεκτρονική πλατφόρμα:

 

«Ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει πριν ακόμα τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Σ’ αυτήν την πλατφόρμα θέλουμε να εντάξουμε τα σωματεία και τους παίκτες. Σε πρώτη φάση όλες οι λειτουργίες να περνούν απ’ αυτήν. Νομίζω θα διευκολύνει πάρα πολύ τα σωματεία».

 

Για τον αρχικό αριθμό των σωματείων που είχε εγγραφεί μέχρι νωρίς το μεσημέρι:

 

«Η εγγραφή ξεκίνησε σήμερα (27/6) το πρωί και μέχρι τώρα πηγαίνουμε καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Μόλις βγήκε η ανακοίνωση είχαμε ήδη την εγγραφή 30-35 σωματείων. Είναι αρκετά θετικό και πολύ σημαντικό».

 

Για τη σειρά των κινήσεων που προγραμματίζονται να γίνουν στην πορεία:

 

«Αρχικά θέλουμε να εγγράψουμε τα σωματεία. Ύστερα τους αθλητές. Στη συνέχεια θα γίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλημάτων, αφού τα έχουμε καλύψει όλα αυτά, και στη πορεία θα ξεκινήσουν νέες εγγραφές και μεταγραφές. Είναι κάποια βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε σταδιακά».

 

Για το τι θέλουν να κάνουν στη συνέχεια:

 

«Όλα αυτά είναι μια αρχή. Ένα μικρό κομμάτι σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα, μια κοινότητα και να έχουμε τα «εργαλεία» που θα μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να λαμβάνουμε γνώση τι συμβαίνει σ’ όλη την Ελλάδα. Δεν είναι μια απλή εγγραφή σωματείων και αθλητών, θέλουμε «εργαλεία» για να μπορέσουμε ν’ αξιολογήσουμε τι κάνουν και τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον. Υπάρχει πλάνο, πάμε βήμα-βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω και την Πολιτεία για τη βοήθεια που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα και φάνηκε απ’ τη Συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα. Πάμε χέρι-χέρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια