Κουτσός: «Μεγάλη η διάθεση απ’ την πρώτη μέρα»

Ο Ισίδωρος Κουτσός, που είναι στο προπονητικό επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με το Νίκο Μπουρλάκη και το Γιώργο Βαλαβάνη και μίλησε για το αυριανό (30/06) παιχνίδι μ τη Μεγάλη Βρετανία. Αναλυτικά είπε:


Για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας:

 

«Είναι μια ομάδα με έναν προπονητή που είναι τα τελευταία χρόνια εκεί. Είναι μια ομάδα που ‘χει αναπτύξει ένα σύστημα αμυντικό και επιθετικό και πάνω εκεί βασίζεται σε κάποιους παίκτες. Αν θα συγκρίναμε τα δύο παιχνίδια, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι η τριάδα που παραμένει σταθερή και είναι σημείο αναφοράς είναι ο Ολασένι στους ψηλούς, ο Κλαρκ που είναι καλός σουτέρ και έμπειρός και ο γνωστός σε ‘μας απ’ το πέρασμά του απ’ την Ελλάδα, Οκερέαφορ. Απ’ την άλλη, θα λείψουν 2 παιδιά, ο Νέλσον και ο Τάρικ Φίλιπ, οι οποίοι δίνουν δημιουργία και σκορ απ’ τις θέσεις «1» και «2». Επίσης, υπάρχουν 1-2 παιδιά που είναι από κολλέγιο και θέλουν να τα δοκιμάσουν για να δουν τι θα κάνουν».

 

Για την αγωνιστική προσέγγιση της Εθνικής:

 

«Από εμάς εξαρτάται το πώς θα μπούμε, γιατί θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι απ’ το κομμάτι της πίεσης, των ριμπάουντ. Θέλουμε να παλέψουμε κάθε φάση και κάθε φάση που είναι 50-50 να τη διεκδικήσουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι».

 

Για αν το αυριανό θα είναι ίδιο με το παιχνίδι στην Αγγλία:

 

«Είναι κάτι διαφορετικό, ειδικά στη δική μας ομάδα έχουμε αρκετές αλλαγές, απ’ αυτούς θα λείπουν παίκτες. Θα έχουμε και πάρα πολύ κόσμο που θα μας βοηθήσει. Σε αυτό που είμαστε λίγο πιο πίσω, είναι ότι, επειδή η ομάδα είναι λίγο πιο καινούργια, ο κόουτς προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, επιθετικά προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας, αλλά υπάρχει μεγάλη διάθεση στο κομμάτι της άμυνας και στο κομμάτι της προσπάθειας των παιδιών. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, απ’ την πρώτη μέρα είναι όλοι σ’ επαγρύπνηση και με πάρα πολύ καλή διάθεση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια