Αναστασοπούλου: «Στόχος το μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες 3×3»

 

Η διεθνής σέντερ, μέλος της Εθνικής Γυναικών 3×3, Μάντυ Αναστασοπούλου «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και μίλησε για τους στόχους της ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας. Αναλυτικά είπε:

 

Για την πρώτη φορά που συμμετείχε σε αγώνες μπάσκετ 3×3:

 

«Πέρσι είχαμε αγωνιστεί πρώτη φορά στο Nations League U23. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις, αλλά κολλήσαμε Covid, με αποτέλεσμα στη μία να μην πάμε γιατί δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε και στη δεύτερη πήγαμε τελευταία στιγμή. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και αυτό με έκανε να θέλω πάρα πολύ φέτος να έρθω ξανά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη συνέχεια, γιατί δεν είναι μόνο τα παιχνίδια που θα παίξουμε τώρα αλλά χτίζουμε και για τη συνέχεια».

 

Για τις συμβουλές του κόουτς της ομάδας Άγγελου Τσαγκαράκη: 

 

«Ο κόουτς Τσαγκαράκης μάς δίνει όλες τις συμβουλές που πρέπει, κάθε μέρ  α μας μαθαίνει πολλά τρικ, πολλά κόλπα, ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

 

Για τους αντιπάλους της Ελλάδας στο Γ’ γκρουπ (Ισπανία, Σλοβενία, Τουρκία) στους Μεσογειακούς Αγώνες:

 

«Παίζουμε με υπερ-ομάδες του μπάσκετ. Και οι τρεις είναι δυνατές. Προέρχονται από “μπασκετοχώρες”,  πόσο μάλλον στα κορίτσια. Για ‘μας, όλα είναι δύσκολα, αλλά όλα μπορούμε να τα κάνουμε κι εμείς εύκολα. Δεν υπάρχει κάτι που θα κοιτάξουμε λιγότερο ή κάτι που θα φοβηθούμε. Δε θα πω ποιος αντίπαλος είναι δυνατότερος ή πιο αδύναμος. Όλα τα παιχνίδια θα τα παίξουμε στα ίσα και θα κερδίσει ο καλύτερος».

 

Για το στόχο της Εθνικής Γυναικών 3×3 στη διοργάνωση:

 

«Στόχος για κάθε ομάδα είναι το μετάλλιο και τίποτα λιγότερο. Και προφανώς η εμπειρία για τη συνέχεια. Έχουμε κοπιάσει πάρα πολύ από τα μέσα Μαΐου μέχρι τώρα με καθημερινή προπόνηση και σκληρή δουλειά. Θέλουμε ο κόπος μας ν’ ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ένα μετάλλιο. Εννοείται πως είναι δύσκολο και κάτι πρωτόγνωρο για ‘μας, γιατί τώρα ουσιαστικά αναπτύσσεται το 3χ3 στη χώρα μας, αλλά δεν παύει να έχουμε δουλέψει σκληρά και να το αξίζουμε».

 

Για το πρωτάθλημα Γυναικών στην Ελλάδα, τον Πρωτέα Βούλας και την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία:

 

«Ήταν μια τρομερή εμπειρία και μια πολύ όμορφη χρονιά, γιατί συνοδεύτηκε και με την άνοδο στην Α1 κατηγορία, κάτι που θέλαμε εδώ και τρία χρόνια που είχε υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2. Ο στόχος επετεύχθη και του χρόνου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, αρχικά για να σωθεί η ομάδα και μετά για το κάτι παραπάνω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια