Μαζί και στην Α1, Παναθλητικός και Νίκη Μυγδαλιά-Οι πρώτες της δηλώσεις

Η 26χρονη forward Νίκη Μυγδαλιά μετά από άλλη μια εξαιρετική παρουσία στην Α2 θα συνεχίσει για πέμπτη χρόνια στον Παναθλητικό και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών.

 

«Με την ανανέωση της Νίκης Μυγδαλιά (μετά από αυτές των Τράντα και Βαντσιούρη) ολοκληρώνεται ο στόχος διατήρησης βασικών αθλητριών από το περσινό ρόστερ καθώς σε αυτό θα βρίσκονται οι τρεις έμπειρες αθλήτριες μαζί με τις ταλαντούχες νεανίδες/κορασιδες που είναι ήδη μέλη της ομάδας και εκκρεμεί η προσθήκη των ξένων αθλητριών.

 

Διευκρινίζεται ότι ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται και δε πρόκειται να πραγματοποιήσει άλλη μεταγραφή Ελληνίδας έμπειρης αθλήτριας καθώς ο μόνος στόχος παραμένει η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με μία ακόμη ταλαντούχα U18 αθλήτρια», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου των Συκεών.

 

Η Νίκη μετά την επέκταση της συνεργασίας δήλωσε: «Δε θα μπορούσα να λείψω από μια τέτοια πρόκληση ιδίως όταν αυτή θα τη ζήσω με τον Παναθλητικό που οι δεσμοί μας είναι πολύ ισχυροί. Δε μας φοβίζει η Α1 και είμαι σίγουρη ότι για τα νέα παιδιά αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία εξέλιξης. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια