Πρωταθλητής νεανίδων στην ΕΚΑΣΘ και πάλι ο Παναθλητικός-Επικράτησε στον πρώτο και τελευταίο τελικό του Αρη με και με 3-0 κατέκτησε τον τίτλο

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι νεάνιδες του Παναθλητικού ανακηρύχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησαν στον πρώτο και τελευταίο τελικό του Αρη με 52-44. Ετσι εκμεταλλευόμενες και τις δύο νίκες επί του σημερινού τους αντιπάλου από την κανονική περίοδο, έφθασαν τις τρεις που χρειαζόταν για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν από τα καθοριστικά στοιχεία της εξέλιξης του αγώνα. Οι παίκτριες της ομάδας των Συκεών, προηγήθηκαν με 20-7 στην πρώτη περίοδο και ήταν εξαιρετικές αμυντικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαφορά δεν έπεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού κάτω από τους 7 πόντους.

 

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τα καθιερωμένα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την απονομή του κυπέλλου να πραγματοποιεί το μέλος της ΕΚΑΣΘ, Μιχάλης Μηλιαράς, ενώ το μέλος του ΔΣ της Ενωσης και γενικός αρχηγός του συλλόγου των Συκεών Γιώργος Γιαρένης έδωσε τα μετάλλια.

 

Κορυφαία της νικήτριας ομάδας και του αγώνα ήταν η Κατερίνα Μπαξεβάνου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους και των δύο ομάδων, αλλά και λάτρεις του αθλήματος.

 

Δεκάλεπτα: 20-7, 28-19, 42-32, 52-44

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Πράττος-Κωνής

Παναθλητικός (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Σαριδάκη, Αντωνίου Κ., Μπαξεβάνου 17(1), Τσινασλανίδου, Παπαδοπούλου Ξ. 3(1), Ντολοπούλου, Βασιλείου 10, Καμπερίδου, Σταματάκη 6, Παντώτη 8(2), Σύρπα 6, Κοφινά 2. 

Αρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 9(1), Κυρπιζλίδου 6, Παρακεντέ, Βαλαβάνη, Καλόγηρου, Κουμαντσιώτου 10, Ατζέμη, Ρίμπα, Βλάχου Κ., Βλάχου Μ. 2, Δροσούνη 9, Ευφραιμίδου 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια