Πήραν και το ντέρμπι με τον Αρη οι έφηβοι της ΔΕΚΑ-Φωτορεπορτάζ

 

Καλύτεροι οι έφηβοι της ΔΕΚΑ επικράτησαν του Αρη με 62-54. Οι γηπεδούχοι πήραν μία μικρή διαφορά από το ξεκίνημα και διατήρησαν το προβάδισμα έως το τέλος του αγώνα. Οι Σαμοντούρωβ και Βαγγέλης Τσιμερίκας δεν έπαιξαν από τους νικητές ενώ και ο Αρης αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία  Τσαχτσίρα και τους αδελφούς Κωνσταντινίδη. Ιωαννίδης και Καλαϊτζής από τη ΔΕΚΑ και Χαβαλές, Λαμπρόπουλος και Καραγιάννης από τον Αρη οδήγησαν τις ομάδες τους στο σκοράρισμα.

 

Δεκάλεπτα: 26-19, 36-31, 54-43, 62-54

Διαιτητές: Σιταρίδης-Κανελλίδης

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης-Ντάγιος): Τσιμερίκας Α., Λιοτόπουλος 10, Ιωαννίδης 25(4), Πατρίκης, Πασχαλίδης, Παλαμίδας 6, Καλατζής 17 (3), Καπαγερόπουλος, Πούντος, Καρυώτης 4.

Αρης (Μήτσικας-Χατζής): Πιάρας, Βασιλειάδης 2, Δονάκης, Καραγιάννης 12, Βαγγέλης, Χαβαλές 15, Λαμπρόπουλος 14 (1), Ζωΐδης 2, Νάκος, Καζαμίας, Γεροκώστας 9 (1), Ζάνης.

 

Τα photostories είναι προσφορά / προβολή μας προς τις ομάδες. Όποια ομάδα θέλει από τους αγώνες της έξτρα φωτογραφίες ακόμα και με το δικό της λογότυπο και σε καλύτερη ανάλυση μπορεί να καλέσει στο 6994995055 να μάθει τον τρόπο συνεργασίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια