«Πέρασαν» από τα Πεύκα οι παίδες του ΠΑΟΚ-Στιγμιότυπα του αγώνα

 

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησαν το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ οι παίκτες του ΠΑΟΚ που κέρδισαν στην έδρα των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων με 69-43. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο από τις δύο ομάδες. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και με επιμέρους σκορ 18-4, ξέφυγε στο σκορ και έφτασε στη νίκη.

 

Δεκάλεπτα: 10-10, 21-28 , 25-46, 43-69

Διαιτητές: Ηλιόπουλος-Αθανασιάδης

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Μελετιάδης): Μετριτίδης 3, Σωτηριάδης 4, Φωτιάδης 14, Καλός, Ξανθός 1, Λαζάρου, Αλμπάνης 5, Μακρής-Δερέκας, Κυριακουλάκης 16, Αμαριωτάκης.

ΠΑΟΚ (Τζώρας-Σταυρόπουλος): Κυριακόπουλος 18(3), Ρωμαϊδης 1, Παπαχαρίσης 10, Μπαρμπούδης, Μίχος, Καρπούζης 21(2), Χρυσάφης 8, Ανδρονικίδης 5, Γιαννουλάκης, Στεφανάκης 6(2), Γεωργιάδης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια