Τι έκαναν οι Ελληνίδες παίκτριες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια-MVP της ομάδας της η Φασούλα-Καλή εμφάνιση από Παυλοπούλου, Σωτηρίου και Σπανού

 

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ξεκίνησε με το δεξί στο EuroCup Γυναικών. Επικράτησε της Ναμίρ με 85-48 με τη «φούσκα» να διεξάγεται στο δικό της… σπίτι στη Ρουμανία.

 

Όπως γράφει το https://basketa.gr/ η Ελληνίδα γκαρντ έκανε μια θετική και «γεμάτη» εμφάνιση με εννέα πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Πάσιτς και Γκάρντνερ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτες σκόρερ για την Sepsi.

 

Η Παυλοπούλου και οι συμπαίκτριές της θα αντιμετωπίσουν αύριο (20/1) την ESVBA-LM.

 

*Η Τσεγκλέντ βρέθηκε στο -11 από το πρώτο δεκάλεπτο και τελικά ηττήθηκε από την Σπαρτάκ Βιντνόγιε με 78-61 στην πρεμιέρα του EuroCup Γυναικών στη «φούσκα» που διεξάγεται στην Αντιόχεια.

 

Η Κατερίνα Σωτηρίου ήταν από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Κώστα Κεραμιδά. Σημείωσε 12 πόντους και είχε ακόμη τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα και τέσσερις τάπες σε 34’42’’. Η Μπετίνα Μποζόκι με 16 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ της ουγγρικής ομάδας. Η Ντάρια Ιγκνάτοβα σημείωσε 17 πόντους και η Πέιτον Κουίν Ουίλιαμς είχε 13 και 11 ριμπάουντ για την Σπαρτάκ.

 

H Τσεγκλέντ αντιμετωπίζει αύριο (20/1) στις 15.00 τη Χατάι.

 

*Η Τενερίφη δεν τα κατάφερε στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στην πρεμιέρα του EuroCup ηττήθηκε από την Καρόλο με 77-59 στη “φούσκα” που φιλοξενείται στη Βαλένθια.

 

Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν η MVP της ισπανικής ομάδας με 15 πόντους και πέντε ριμπάουντ σε 27’49”. Τέρνερ και Μπουντερά σημείωσαν 15 και 16 πόντους αντίστοιχα για τη γαλλική ομάδα.

 

Η Τενερίφη αντιμετωπίζει αύριο (20/1) στις 16.00 τη Λα Ρος.

 

*Η Γκντίνια έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Στον τέταρτο αγώνα της στην Ευρωλίγκα Γυναικών, τον πρώτο σε αυτή τη δεύτερη «φούσκα» στην Πράγα, ηττήθηκε 79-76 από την Βιλερμπάν.

 

Η Άρτεμις Σπανού ήταν από τις θετικές παρουσίες για μία ακόμη φορά για την πολωνική ομάδα. Έμεινε στο παρκέ για 30’44’’ και είχε εννέα πόντους, δύο ριμπάουντ, τρεις ασίστ και μόλις ένα λάθος. Η Αλίτσε Κούνεκ και η Μπάρμπορα Μπαλιντόβα είχαν από 21 πόντους για την Γκντίνια.Τσρέντακιτς (16), Ράινκοκ (15), Τανκερέ (14), Κλαρκ (11) ήταν οι πρώτες σκόρερ για τη γαλλική ομάδα που βρίσκεται πλέον στο 3-1.

 

Η Γκντίνια αντιμετωπίζει στις 21 Ιανουαρίου στις 17.00 τη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια