Ντεμπούτο στην Τενερίφη με ήττα αλλά καλή εμφάνιση από τη Φασούλα-Διψήφιο νούμερο πόντων και για την Χριστινάκη

 

Η μεταγραφή της από την Αλ Κάθερες στην Τενερίφη επισημοποιήθηκε χθες και η Μαριέλλα Φασούλα έδωσε ήδη σήμερα το πρώτο της παιχνίδι με τη νέα της ομάδας. Η Τενερίφη ηττήθηκε από την Τζιρόνα εκτός έδρας με 63-54.

 

Οπως γράφει το https://basketa.gr/ η Φασούλα αγωνίστηκε για 18’12” και είχε έντεκα πόντους (4/8 2π, 3/6 1π.) και τέσσερα ριμπάουντ. Η Τζιρόνα βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 18-2, ενώ η Τενερίφη βρίσκεται στην 5η με ρεκόρ 11-10.

 

Επόμενος αγώνας για την Τενερίφη στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι με την Ντουράν Μακινάρια Ενσίνο στις 24 Ιανουαρίου για την 22η αγωνιστική. Λίγο πριν από αυτό θα αγωνιστεί για το EuroCup Γυναικών στις 19 Ιανουαρίου με την Καρόλο Μπάσκετ σε “φούσκα” που θα φιλοξενηθεί στη Βαλένθια.

 

*Η Αλ Κάθερες της Ελεάννας Χριστινάκη γνώρισε μία ακόμη ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Λόιντερ Γκερνίκα Μπιζκάια να φτάνει στη νίκη με το τελικό 38-69, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Η Ελληνίδα διεθνής ήταν η μοναδική «διπλή» για την ομάδα της. Σημείωσε 13 πόντους, πήρε έξι ριμπάουντ, είχε τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο σε 34’39’’. Επόμενος σταθμός για την Αλ Κάθερες, που αγωνίστηκε για μία ακόμη φορά με πολλές ελλείψεις, είναι στις 26 Ιανουαρίου εκτός έδρας με την Γκραν Κανάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια