Επανέναρξη και για τις γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα

 Η πόρτα του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ιωαννίνων άνοιξε και πάλι για να υποδεχτεί το γυναικείο του ΠΑΣ Γιάννινα, τη μοναδική ομάδα μπάσκετ της πόλης που έχει δικαίωμα προπονήσεων σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η οποία έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν προπονήσεις στις υψηλότερες κατηγορίες κάποιων αθλημάτων μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Α1 γυναικών.


Οι αθλήτριες και τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και την Τρίτη το απόγευμα έκαναν ποδαρικό στο παρκέ του νέου κλειστού.


Το παρόν έδωσαν όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες και η Ελληονοαυστραλή Βανέσα Πανούση, ενώ οι δύο ξένες της ομάδας Samantha Cooper και Natalie Butler θα επιστρέψουν στην πόλη στις 10 του μηνός.


Οι παίκτριες, το προπονητικό team και τα στελέχη της ομάδας ακολουθούν όλα τα τελευταία πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ως μία νέα μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.


«Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της ώστε η ομάδα μας να έχει άμεσα στη διάθεσή της τις εγκαταστάσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια