Η Εβίνα Μάλτση κοντά στις αθλήτριες της Ασπίδας Ξάνθης-Φωτορεπορτάζ

 

Πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης, αφού λόγω της αναστολής πρωταθλημάτων έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

 

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν οι αθλήτριές να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους για την κατάσταση που βιώνουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας.

 

Όμως μία μεγάλη έκπληξη τις περίμενε καθώς στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών, η Εβίνα Μάλτση.

 

Η Εβίνα ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του προπονητή Καρά Αχμέτ Νεδήμ και συμμετείχε σε μία συζήτηση που είχε διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Εβίνα Μάλτση αντάλλαξε απόψεις με τις αθλήτριες, τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα της και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα κορίτσια.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου της Θράκης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Εβίνα Μάλτση για τη συμμετοχή της στη διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια και έναν σπουδαίο άνθρωπο που με τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο γυναικείο μπάσκετ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια