Ετοιμοι για την επανέναρξη στον Αστέρα Ιπποδρομίου-Οι φωτογραφίες των παικτών της φετινής ομάδας

 

Αν και η αγωνιστική περίοδος της Γ1 κατηγορίας στην ΕΚΑΣΘ διακόπηκε μέχρι νεωτέρας, λόγω του καθολικού lockdown στους αγωνιστικούς χώρους και στις αθλητικές εκδηλώσεις των ερασιτεχνικών κατηγοριών, στον Αστέρα Ιπποδρομίου, νοιώθουν υπερήφανοι, γιατί επαναφέρανε στη λειτουργία έναν πολύ ιστορικό αθλητικό οργανισμό του ρομαντικού μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

 

«Μόνο από αγάπη προς το άθλημα, και χωρίς την παραμικρή κερδοσκοπική σκέψη, θεωρούμε το 2020, τη χρονιά που μέσα από τις στάχτες του αθλητισμού, εμφανίζεται ένα υγιές και ανθεκτικό αθλητικό κύτταρο, το οποίο θα επιβιώσει χωρίς την ανάγκη, χορηγιών, επιδοτήσεων, τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων ΟΠΑΠ και άλλων τέτοιων διασκεδαστικών θεσμών.

 

Εμείς ξέρουμε ότι ο Αστέρας, ήρθε για να μείνει... Για αυτό και σεμνά και ταπεινά επαναλαμβάνουμε.. Όταν αρχίσει η λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων, εμείς θα είμαστε εκεί.. Σε συνέχεια όλων αυτών παρουσιάζουμε τους αθλητές που αποτελούν το φετινό αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, για τους οποίους είμαστε απόλυτα υπερήφανοι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια