Καλύπτει το κόστος των τεστ δύο μηνών για την Α2 ανδρών ο ΠΣΑΚ-«Βλέπουμε για Β’ και Γ’ Εθνική»

 

Διατεθειμένος να αναλάβει το κόστος πραγματοποίησης rapid test στις ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας εμφανίζεται για τους επόμενους δύο μήνες ο ΠΣΑΚ, αφήνοντας από εκεί και πέρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ανάλογες κινήσεις και για τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες…

 

Σε επιστολή του ο ΠΣΑΚ επισημαίνει αρχικά ότι αναλαμβάνει μία σπουδαία πρωτοβουλία προκειμένου οι αθλητές από την Α2 κατηγορία, τη Β’ και τη Γ’ Εθνική να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις.

 

Ωστόσο τονίζει ότι για αρχή είναι διατεθειμένος να καλύψει για δύο μήνες, όλα τα έξοδα των rapid tests, αρχής γενομένης για 15 παίκτες ανά ομάδα της Α2 κατηγορίας και να μπουν στα γήπεδα την 1η Ιανουαρίου.

 

Από εκεί και πέρα επισημαίνει: «Θεωρούμε πως βήμα-βήμα οι επιθυμίες μας θα γίνουν πραγματικότητα και η μία κατηγορία θα συμπαρασύρει την άλλη, ώστε να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες και να βοηθήσουμε και σ’ αυτό.

 

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν, δεν ζούμε σε άλλο κόσμο, όμως είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε όλα τα μέτρα. δεν είναι μόνο θέμα επιβίωσης, αλλά και ο κίνδυνος τραυματισμών είναι ορατός για όλους τους αθλητές.

 

Ο ΠΣΑΚ θα καλύψει τα έξοδα των ομάδων που αδυνατούν να πληρώσουν αυτό το κόστος και ευελπιστεί ότι σε δύο μήνες θα έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα ή θα βρεθούν σύμμαχοι σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

 

Είμαστε σίγουροι πως θα απαντήσετε θετικά και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την τοποθέτησή σας…».

 

Βέβαια, οι φωνές από την πλευρά παικτών ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής απέναντι σε συναδέλφους τους μεγαλύτερων κατηγοριών περί αδιαφορίας είναι χαρακτηριστικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατακρίνοντας τη συμπεριφορά αρκετών από αυτούς που αγωνίζονται στην Α1 Εθνική και ενώ έχουν περάσει στο παρελθόν από συλλόγους χαμηλότερων κατηγοριών.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια