Συγχαρητήρια της FIBA στην ΕΟΚ για τη διοργάνωση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού γυναικών 2021-Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ

 

Η αψεγάδιαστη διεξαγωγή των αγώνων για δύο προκριματικούς ομίλους του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης στις δύσκολες συνθήκες  που επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω COVID-19 με το καθεστώς της «φούσκας», επιβεβαιώθηκε και από τις συγχαρητήριες επιστολές των αρμοδίων από τον ευρωπαϊκό τομέα της FIBA.

 

Ο εκτελεστικός διευθυντής Καμίλ Νόβακ απευθυνόμενος στους διοικούντες την ΕΟΚ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες και την ολοκλήρωση ενός πολύ δύσκολου στόχου, λόγω των πολλαπλών περιορισμών που υπάρχουν στις μετακινήσεις και στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Επισήμανε ότι ήταν άριστη και η συνεργασία με τις αρχές της χώρας για την είσοδο και τη διαμονή των μελών των αποστολών από το εξωτερικό στη χώρα μας. Κατέληξε δε, με την διαπίστωση ότι η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία παρόλες τις δυσκολίες και ότι ανυπομονούν να φιλοξενηθούν και άλλες σημαντικές διοργανώσεις στη χώρα μας.

 

Ο επικεφαλής διοργανωτής εκ μέρους της FIBA για τους αγώνες στο Ηράκλειο, Μεράμπ Ρατισβίλι, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, μετέφερε τις άριστες εντυπώσεις των εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετείχαν, αλλά και όλων των άλλων εμπλεκόμενων φορέων. Χαρακτήρισε «απίστευτη» τη δουλειά που έγινε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ και της τοπικής οργανωτικής επιτροπής, εξήρε την ετοιμότητά τους ανά πάσα στιγμή στο 24ωρο για να προλάβουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να παρουσιαστεί σε αυτό το δύσκολο καθεστώς περιορισμών και απαγορεύσεων και κατέληξε ότι η διοργάνωση του Ηρακλείου μπορεί να θεωρηθεί ως το απόλυτα επιτυχημένο παράδειγμα για τέτοιους είδους διοργανώσεις.


Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ

 

Οι αγώνες της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021 ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο με την Ελλάδα να φιλοξενεί δύο ομίλους. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων και έκαναν τα μέγιστα ώστε να παραμείνουν ασφαλείς όλες οι αποστολές.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια για την παροχή δύο RT Real-Time PCR από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην ελληνική αποστολή και την ανταπόκρισή του σε κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αλλά και τη διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη για τη βοήθεια και τη συνεχή παρουσία της δίπλα σε κάθε αποστολή.

 

Όπως επίσης για τη σημαντική συνεισφορά τους στην ανάληψη και ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των αγώνων τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

 

Ευχαρίστησε ακόμη στα πρόσωπα των κ.κ. Γεώργιο Χαλκιαδάκη και Στυλιανό Κτενιαδάκη, Διοικητή και Υποδιοικητή αντίστοιχα του ΠΑΓΝΗ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ένα ακόμη «ευχαριστώ» ανήκει στο ΕΚΑΒ και την EUROMEDICA Ηρακλείου για την ενεργή παρουσία των νοσηλευτών του και την παραχώρηση οχήματος ασθενοφόρου.

 

Επίσης, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά και τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, όλο το υπαλληλικό προσωπικό του γηπέδου, το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση.

 

Τέλος, το «ευχαριστώ» απευθύνεται ακόμη προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για τη δική της παρουσία και βοήθεια, την Τροχαία Ηρακλείου για τη συμβολή της στην ομαλή μετακίνηση όλων των αποστολών, το σώμα εθελοντών «Φίλιος Ζευς» με την ανεκτίμητη και καθοριστική συμβολή των μελών του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια