Ο Πρωτέας Γρεβενών για τις εκλογές της ΕΟΚ: «Ακούμε-αξιολογούμε-ψηφίζουμε»

 

Ανακοίνωση για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ εξέδωσε και ο Πρωτέας Γρεβενών που αναφέρει τα εξής:

 

«Τις τελευταίες ημέρες πληθώρα ανακοινώσεων κατακλύζει το διαδίκτυο, με αφορμή τις επικείμενες αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), οι οποίες σκοπό έχουν να επηρεάσουν την εκλογική συμπεριφορά των σωματείων υπέρ των υποψηφίων για τον θώκο του Προέδρου της Ομοσπονδίας.

 

Και αν για τα σωματεία η λήψη θέσης υπέρ ενός υποψηφίου είναι δικαιολογημένη, στα πλαίσια της ανεξαρτησίας που τα διέπει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις ανακοινώσεις των Ενώσεων Καλαθοσφαιρικών Σωματείων, αφού αυτές εκφράζουν μόνον την βούληση των συντακτών της και σε καμία περίπτωση αυτή των μελών της, δηλαδή των ίδιων των σωματείων.

 

Σε μία εποχή λοιπόν πλειοδοσίας και ίσως πολιτικοποίησης των αρχαιρεσιών, το σωματείο μας, όπως έπραξε και στο παρελθόν, θέτει πάνω από όλα την πρόοδο της Περιφερειακής Καλαθοσφαίρισης, τον διάλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε πραγματικές βάσεις, την θέσπιση κανόνων υγιούς ανταγωνισμού και τον προσδιορισμό της διαδρομής για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

 

Προτάσσουμε λοιπόν σαν σωματείο την ευκρίνεια των θέσεων των υποψηφίων τον ειλικρινή διάλογο και την επικράτηση της λογικής.

 

Ακούμε- αξιολογούμε- ψηφίζουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια