Μεταγραφή «επένδυσης» στα νιάτα με Κωφοτόλη για τον Πανσερραϊκό-Τι δήλωσε ο παίκτης

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κωφοτόλη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών τόσο στο εφηβικό πρωτάθλημα όσο και στην προσπάθεια της στη Β’ Εθνική.

Ο γεννηθείς το 2004 καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 1,91 μ., αγωνίζεται ως γκαρντ κι έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ15 και Κ16, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στους Ικάρους και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε πέρυσι Πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο Δημήτρης Κωφοτόλης δήλωσε χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα σωματείο σαν αυτό του Πανσερραϊκού που επενδύει και δουλεύει μεθοδικά με νέους αθλητές. Επιλογή μου να δουλέψω σκληρά σε μεγαλύτερο ηλικιακά ανταγωνισμό και σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει να υλοποιήσω τους στόχους μέσα από τη σωστή καθοδήγηση και τη σκληρή δουλειά».

Ο Πανσερραϊκός ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την πραγματοποίηση της μετακίνησης του καλαθοσφαιριστή, τον οποίο καλωσορίζει στη μεγάλη «οικογένεια» του ιστορικού Πανσερραϊκού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια