Και ο Μπεχλιβάνης στον Ολυμπο Κορδελιού-Οι πρώτες του δηλώσεις

Παίκτης του Ολύμπου Κορδελιού για την σεζόν 2020-2021 θα είναι ο Κώστας Μπεχλιβάνης που είναι 44 χρονών με ύψος 1,82 αγωνίζεται στην θέση του playmaker

Κατά το παρελθόν στην πλούσια μπασκετική καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Τούμπας, Μακεδονικό, ΜΕΝΤ, Πανόραμα, Ρέθυμνο, Λαγκάδα, Πιερικό, Ηρακλή, Πευκοχώρι, Αίαντα Ευόσμου, Νεάπολη και πέρσι στο Ασβεστοχώρι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος αθλητής, μας είπε για το πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα καθώς και πως βλέπει το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών τα τελευταία χρόνια:

«Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και τον προπονητή, φέρνοντας παίκτες από υψηλές κατηγορίες κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο όπως και σε επίπεδο προπόνησης και δείχνει οτι οι στόχοι της ομάδας συμπίπτουν με τους δικούς μου στόχους.

Επίσης θα βρεθώ δίπλα σε παίκτες που εκτιμώ και έχω παίξει μαζί τους είτε ως συμπαίκτης είτε ως αντίπαλος. Όλα τα παραπάνω έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να πω το ναι στην ομάδα του Ολυμπου.

Το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ τα τελευταία χρόνια είναι άκρως ανταγωνιστικό και πολύ ανεβασμένο ποιοτικά λόγω της προσθήκης παικτών από υψηλότερες κατηγορίες.

Σ' αυτό κατά τη γνώμη μου συντελεί η υποβάθμιση των εθνικών κατηγοριών με αποτέλεσμα την έλλειψη κινήτρων για τους παίκτες»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια