Επιστρέφει στην Ολύμπια Λάρισας η Κουτσουνούρη-Τι δήλωσε η έμπειρη παίκτρια

Επιστροφή στην ενεργό δράση της πολύπειρης και εμβληματικής Ασημίνας Κουτσουνούρη ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα και το βάθος του φετινού ρόστερ της Ολύμπια Λάρισας. Η Ασημίνα παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη στα social media της ομάδας.

Ασημίνα έχεις φέρει στην ζωή δυο υπέροχα κοριτσάκια, πως βιώνεις το νέο σου ρόλο ως μητέρα;

«Νομίζω πως όσους αγώνες, όσες συγκινήσεις και εμπειρίες μπορεί να σου έχει προσφέρει αυτό που αγαπάς, (όπως το μπάσκετ) αυτό που ζεις μέσα από την μητρότητα θεωρώ πως τίποτα δεν μπορεί να το επισκιάσει ή να συγκριθεί μαζί του»

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στην ενεργό δράση;

«Βιώνω καθημερινά τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου με τα παιδιά μου, όμως η αγάπη μου για το μπάσκετ δεν έχει σταματήσει ποτέ και νιώθω ανυπομονησία να ξεκινήσω πάλι. Αποτελεί το κομμάτι αυτό που με συμπληρώνει και ολοκληρώνει την ευτυχία που βιώνω πλέον με την οικογένεια μου».

Ποιά είναι η άποψη σου για την νέα Α2 γυναικών;

«Είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό με την νέα δομή της Α2 Γυναικών. Από την μία πλευρά έχει ενδιαφέρον που θα γνωρίσουμε νέες ομάδες από αυτές που είχαμε συνηθίσει και σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο να τερματίσεις σε θέση τέτοια που να σου επιτρέπει να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά ίσως ποιοτικά να μην είναι και τόσο δυνατοί όλοι οι αγώνες».

Πως βλέπεις το χτίσιμο της Ολύμπια για την νέα σεζόν;

«Θεωρώ πολύ θετικό πως η ομάδα τα τελευταία χρόνια κατάφερε να χτίσει και να διατηρήσει τα κορίτσια του βασικού της κορμού. Φέτος ενισχύθηκε από παίκτριες με αθλητικά προσόντα, όρεξη για δουλειά και πολύ καλού επιπέδου. Με καθημερινή προσπάθεια, σκληρή δουλειά και προσωπικό ζήλο, τότε φέτος το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό και γιατί όχι η Ολύμπια να κάνει την έκπληξη».

Ενα μήνυμα προς τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας;

«Πέρα από την αγάπη που έχουν για την ιστορική μας ομάδα και στέκονται δίπλα μας διαρκώς, φέτος θα έχουν και έναν ακόμη λόγο να μας στηρίξουν γιατί θα δουν όμορφο μπάσκετ από παίκτριες που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να προσφέρουν τα μέγιστα για την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια