Πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει αήττητος στο Πανελλήνιο Κορασίδων ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου- Το στατιστικό, δηλώσεις και φωτορεπορτάζ του αγώνα

Με πρώτο βιολί την Μαρία Διαμαντοπούλου που σταμάτησε στους 19 πόντους και την Γεωργία Γρηγοροπούλου να σημειώνει double double (11 πόντους, 20 ριμπάουντ) ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου σημείωσε την τρίτη του νίκη στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο κλειστό του Μετς, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 49-40, συνεχίζει να είναι αήττητος και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήρε από το ξεκίνημα διαφορά ασφαλείας, ενώ όποτε ο Παναθηναϊκού προσπαθούσε να τον απειλήσει είχε τις λύσεις για να απαντήσει.

Διαιτητές: Θεονάς, Σκούτας
Δεκάλεπτα: 17-10, 29-17, 40-26, 49-40
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Σιδερίδου 3, Ιωσηφέλη, Διαμαντοπούλου 19(2), Τσούρτη, Ραφτοπούλου, Ισουφάι, Γρηγοροπούλου Γ. 11, Τσάμη 4, Ζιάκα 10, Μαντή 2, Γρηγοροπούλου Μ., Δραμιτινού.
Παναθηναϊκός (Κατσαρέλιας): Μπλιθικιώτη 6, Ιωάννου 13, Μαρούγκα 3, Τίγκα 3, Μούτσα 3(1), Μόσχου, Κεφαλά, Ζάρρη 10(2), Αθανασοπούλου, Παναγιωτοπούλου 2, Σιγαλού, Κογκαλίδη.

Η στατιστική της αναμέτρησης:


Μπορείτε να δείτε τον αγώνα εδώ:   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια