Επένδυση με παρόν και μέλλον: Ντολοπούλου και Καμπερίδου στον Παναθλητικό

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την απόκτηση των Ελένη Ντολοπούλου (1.83, 15 ετών, forward) και Δήμητρα Καμπερίδου (1.73, 14 ετών, guard) από τον Αστέρα Ιπποδρομίου-Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. Οι δύο πολύ ταλαντούχες αθλήτριες οι οποίες έχουν πλήθος συμμετοχών στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων, επέλεξαν τον Παναθλητικό για το επόμενο βήμα της καριέρας τους.


Τα δύο κορίτσια πέραν της συνύπαρξης τους στον Μαντουλίδη, έχουν άλλο ένα κοινό. Είναι κόρες δύο πρώην σπουδαίων αθλητών/τριων και νυν προπονητών. Η Δήμητρα είναι κόρη του νυν προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη και της πρώην διακεκριμένης αθλήτριας του Ηρακλή Στεφανίας Τότσκα και η Ελένη του νυν προπονητή της ΜΕΝΤ, Σάββα Ντολόπουλου.

Οι δύο αθλήτριες, την περσινή χρονιά συμμετείχαν και στα δύο αναπτυξιακά camp της Ε.Ο.Κ. σε Αρναία και Τσοτύλι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τις οικογένειες των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη και εύχεται στα κορίτσια καλή σταδιοδρομία.

Οι γονείς των κοριτσιών εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Ιπποδρομίου και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και ιδιαίτερα στους coach Μπέτυ Παλαμουτίδου και Δημήτρη Νικολαϊδη για την μέγιστη συνεισφορά τους στην πρόοδο των κοριτσιών.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια