Νέος τεχνικός στις γυναίκες της ΑΕΚ Περιστερίου ο Σπύρος Γεωργουδάκης

Η ΑΕΚ Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Γεωργουδάκη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του γυναικείου τμήματος, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Εχει πλούσιο βιογραφικό και θητεία μέχρι σήμερα στον Κ.Ο. Χολαργού (ακαδημίες έως εφηβικό τμήμα) από το 2008 έως και το 2017 (από το 2015 έως και το 2017 ήταν και υπεύθυνος ακαδημιών στον Κ.Ο. Χολαργού), στον ΑΚΟ Άρη Χολαργού όπου διετέλεσε προπονητής στο Γυναικείο τμήμα, κατέκτησε την άνοδο από την Β΄ΕΣΚΑ Γυναικών στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών τη σεζόν 2016-2017 και τη σεζόν 2018-2019 κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών ΕΣΚΑ διατηρώντας πάντα την ομάδα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών και στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού που είναι προπονητής ακαδημιών από το 2017 ενώ από το 2019 είναι και υπεύθυνος ακαδημιών.

«Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ. Η πείρα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, το ήθος του και την αγάπη του για το μπάσκετ θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σύλλογο.

Με την έλευσή του η ΑΕΚ Περιστερίου αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που είχε στην θέση του προπονητή του γυναικείου τμήματος και προχωράει τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η ομάδα εύχεται καλή σεζόν και μια μακροχρόνια συνεργασία του εν λόγω προπονητή με τον σύλλογο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια