Η Βιβή Διαβολεμένου για τέταρτη χρονιά στον Παναθλητικό

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την κόουτς Βιβή Διαβολεμένου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα συνεχίζει το αναπτυξιακό της πλάνο με την προώθηση κι άλλων νέων κοριτσιών. Η κόουτς δήλωσε: 


«Οι συνθήκες στον Παναθλητικό είναι ιδανικές για τον κάθε προπονητή. Χαίρομαι που ο σύλλογός μας, δίνει προτεραιότητες στις Ελληνίδες αθλήτριες. Εύχομαι οι προτάσεις της διοίκησης να συνεχίσουν να βρίσκουν απήχηση σε πολλές άλλες γυναικείες ομάδες και είμαι σίγουρη ότι σύντομα αρκετοί «θα αναγκαστούν» να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ. Εμείς τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο ρόστερ μας κι άλλα νεαρά κορίτσια.

Είναι ωστόσο απαραίτητη η παραμονή κάποιων έμπειρων αθλητριών απ το περσινό ρόστερ κι ελπίζω ότι οι συζητήσεις μας θα έχουν θετική κατάληξη. Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε βάση στα 2 αναπτυξιακά μας τμήματα (νεανίδες και κορασίδες) που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους.

Πριν από κάποια χρόνια όλο αυτό φαινόταν πολύ μακρινό. Ήρθε όμως η εποχή που ο σύλλογος καρπώνεται την επένδυση στα νεαρά κορίτσια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και εύχομαι υγεία σε όλους ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια