Σε εφήβους και παίδες των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ο Ευριπίδης Μελετιάδης-Τεχνικός διευθυντής ο Χασόπουλος-Δε συνεχίζει ο Μπιτζάνης

Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει την διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης των υποδομών τους με την καλή της παρουσία στα πρωταθλήματα νέων, εφήβων, παίδων και παμπαίδων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Ευριπίδη Μελετιάδη ως προπονητή των τμημάτων εφήβων και παίδων. Ο coach Μελετιάδης είναι από τους πλέον πολυνίκες προπονητές σε αυτά τα τμήματα καθώς με την ομάδα του ΠΑΟΚ  και του Δούκας τα έτη 2012-2017 έχει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, ένα πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και 4 πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης.

Στα αθλητικά του χρόνια διετέλεσε καλαθοσφαιριστής  του ΠΑΟΚ, της ΜΕΝΤ και του Μακεδονικού. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες του Θερμαικού Θέρμης και μετά συνέχισε σε αγωνιστικά τμήματα (κορασίδων-νεανίδων-παίδων - εφήβων) στον  ΠΑΟΚ και στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Από το 2010 ως το 2014 υπηρέτησε και ως Ομοσπονδιακός προπονητής. Το 2018 ανέλαβε το ανδρικό τμήμα του Πευκοχωρίου το οποίο και ανέβασε στην Α2 Εθνική κατηγορία ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της Γέφυρας στη Β Εθνική κατά την περσινή περίοδο.

Είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη εμπειρία του coach καθώς και η φιλοδοξία του θα ταιριάξει απόλυτα με την προσπάθεια και το στοίχημα που βάλαμε με τους εαυτούς μας για  να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτές τις ηλικίες στα επόμενα χρόνια. Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγίεια και επιτυχίες.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του παιδικού Νίκος Χασόπουλος θα είναι δίπλα στα δύο τμήματα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ θα συνεχίσει την μέχρι τώρα πετυχημένη δουλειά του αναλαμβάνοντας το τμήμα του αγωνιστικού προπαιδικού.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στα παιδικά και εφηβικά μας τμήματα ο Γιάννης Μπιτζάνης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και την εργατικότητα του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια