Με Μυστιλιάδη στο… τιμόνι στη Γ΄ Εθνική ανδρών ο Ναύαρχος Βότσης-Ανέωσαν όλοι οι προπονητές

Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον υπεύθυνο του τμήματος Τάσο Μανωλόπουλο, αλλά και τους προπονητές Γρηγόρη Μυστιλιάδη, Δήμο Μηντζαρίδη, Σωκράτη Σταυρίδη, Χρήστο Καλιακάτσο, Βασίλη Βασιλειάδη και Ηλία Μπάδη.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, το ανδρικό θα αγωνιστεί και πάλι την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική Κατηγορία, απόρροια της εξαιρετικής περσινής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΘ.

Προπονητής της ανδρικής ομάδας την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης, μιας ομάδας που στη δύσκολη προσπάθειά της στη Γ' Εθνική θα στηριχθεί αποκλειστικά σε νεαρούς αθλητές, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία του συλλόγου, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και ανάδειξη νέων παιδιών.

Την ίδια στιγμή, τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό βρίσκονται στις «16» καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΘ, αναμένοντας τη συνέχιση των αγώνων, μετά τη σχετική απόφαση της Ένωσης. Στη νέα αγωνιστική περίοδο, στο τιμόνι του εφηβικού τμήματος θα παραμείνει ο Τάσος Μανωλόπουλος, ενώ το παιδικό θα αναλάβει ο Δήμος Μηντζαρίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια