Μπουσβάρος, Μπιτζάνης και Γάκης στο προπονητικό τιμ του ΜΑΣ Ε. Μαντουλίδης-Οι πρώτες τους δηλώσεις

Τρεις εξαιρετικοί προπονητές με μεγάλη εμπειρία και ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες είναι από σήμερα μέλη της προπονητικής ομάδας του ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδης.

Συγκεκριμένα το ανδρικό και εφηβικό τμήμα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπουσβάρος, το παιδικό ο Γιάννης Μπιτζάνης, ενώ ο Γιάννης Γάκης αναλαμβάνει τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Πρόκειται για προπονητές που με την προσωπικότητα, τον  χαρακτήρα και την ικανότητα τους προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Νικολαΐδη και αποτελούν εγγύηση για ένα πολύ ποιοτικό και δυνατό πρόγραμμα.


Για την συνεργασία ο Δημήτρης Μπουσβάρος ανέφερε τα εξής: «Ο ΜΑΣ Ε. Μαντουλίδης είναι ένα σωματείο μέσα σε ένα καθαρά μπασκετικό περιβάλλον. Είχε και έχει πάντα βασικό στόχο να μαθαίνει στα παιδιά σωστά το παιχνίδι και να εξελίσσει παίκτες που θα παίξουν σε ψηλό επίπεδο.

Προσωπικά ήθελα να συνδυάσω την δουλειά μου στο αναπτυξιακό κομμάτι με μια ανδρική ομάδα με νέους παίκτες Οπότε ήταν μια επιλογή πολύ κοντά σε αυτά που ήθελα.

Περάσαμε όλοι μια δύσκολη και περίεργη χρονιά πέρυσι. Στο μυαλό μου για τη νέα περίοδο είναι η καθημερινή βελτίωση, βήμα βήμα, των παιδιών και η δημιουργία ανταγωνιστικών  ομάδων. Αναπτύσσοντας έτσι και την αναμφισβήτητη δυναμική  του ΜΑΣ.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να αναλάβω τον σύλλογο έπαιξαν και οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα. Υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει, με υπομονή και δύναμη πιστεύω όλα θα πάνε καλά».


Ο Γιάννης Μπιτζάνης τόνισε:

«Είναι τιμή για μένα να συνεργαστώ με τον ΜΑΣ Ε. Μαντουλίδης. Πρόκειται για ένα υγιέστατο σωματείο με μεγάλη ιστορία και διακρίσεις στα τμήματα υποδομής. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Νικολαΐδη και όλο το προπονητικό και διοικητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ελπίζω να τους δικαιώσω με τη δουλειά μου στο γήπεδο».




Τέλος ο Γιάννης Γάκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον ΜΑΣ Ε. Μαντουλίδης και τον κόουτς Νικολαΐδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να συμβάλω στο παιδαγωγικό και μπασκετικό πρόγραμμα του συλλόγου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια