Προβιβάζονται στη Β' Εθνική ανδρών, Πανσερραϊκός και Ικαροι Σερρών-Τι δήλωσαν Μηλούσης, Θεοδωρίδης και Κακιούζης στο www.serresbasket.gr

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις αποφάσεις της σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και το Σερραϊκό μπάσκετ πανηγυρίζει σήμερα την άνοδο του Πανσερραϊκού και των Ικάρων στη Β' Εθνική ανδρών.

Από πλευράς «λιονταριών» στο SerresBasket, μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία των «κόκκινων», ο παράγοντας της ομάδας, Θάνος Μηλούσης και ο κόουτς Ραδής Θεοδωρίδης δηλώνοντας τα εξής:

Θ.Μ.: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για ολόκληρο τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και γενικότερα για το Σερραϊκό Μπάσκετ.

Η άνοδος στη Β' Εθνική αποτελεί απόλυτη δικαίωση για εμάς, αφού προβιβαζόμαστε ως τρίτοι. Σεβόμαστε πάντα τις αποφάσεις που παίρνει η Ομοσπονδία.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ως γενικός έφορος, όντας πολύ συγκινημένος, όλους τους συνεργάτες μου, τους καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, τους Σερραίους επιχειρηματίες που με συνέπεια τα τρία τελευταία χρόνια στηρίζουν την προσπάθειά μας και φυσικά τους φιλάθλους μας για την πολύτιμη συμβολή τους στη σπουδαία επιτυχία.

Η ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού μετά από τόσα χρόνια ανυποληψίας κατόρθωσε κάτω από αυτές τις ειδικές και περίεργες για όλους μας συνθήκες να εξασφαλίσει για δεύτερη σερί σεζόν μια άνοδο.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο Πανσερραϊκός θα ενώσει ακόμα περισσότερες υγιείς δυνάμεις της πόλης και του νομού μας και την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δυνατός και θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ και τους συμπολίτες Ικάρους για την άνοδό τους στη Β' Εθνική».

Ρ.Θ.: «Μετά από τόσους κόπους ο στόχος επετεύχθη! Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στη διοίκηση. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος».

Ερωτηθείς ο Δραμινός προπονητής αν θα ήθελε να παραμείνει στον πάγκο του Πανσερραϊκού έδωσε την εξής απάντηση: «Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα. Τις αποφάσεις όμως για τους προπονητές και τους παίκτες τις παίρνουν οι διοικήσεις».

Από πλευράς Ικάρων στο SerresBasket μίλησε ο παίκτης-προπονητής, Γιάννης Κακιούζης δηλώντας τα εξής:

«Η άνοδος αποτελεί δικαίωση για τους Ικάρους. Υπό αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες λόγω του κορωνοϊού κατορθώσαμε να ανέβουμε κατηγορία. Η ομάδα διεκδικούσε την άνοδο, βρισκόταν στις προνομιούχες θέσεις και αυτό που κέρδισε, το κέρδισε με το "σπαθί" της στο γήπεδο.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κανείς δεν πίστευε ότι θα ανεβαίναμε. Χαίρομαι κι εγώ προσωπικά, αλλά χαίρομαι και για όλα τα παιδιά που έκαναν τρομερή προσπάθεια φέτος. Είναι κάτι το σπουδαίο.

Μένει να δούμε τώρα πως θα λειτουργήσει και αν θα λειτουργήσει αυτό το νέο σχέδιο της Ομοσπονδίας».

Αναφορικά με το μέλλον τους στους «κυανοκίτρινους», ο Γιάννης Κακιούζης ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει για αυτό το θέμα με τη διοίκηση της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια