Ευχαριστήριο των Ικάρων Τρικάλων

Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων, Κώστας Σκρέτας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-ευχαριστήριο: 


«Σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά... για όλους μας, αποδείξαμε ότι εάν πιστεύεις και επιμένεις στην επίτευξη των στόχων σου, πάντα στο τέλος δικαιώνεσαι. Οι Ίκαροι ανήκουν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Όλοι στην οικογένεια των Ικάρων είμαστε περήφανοι διότι, αγωνιστήκαμε τίμια, δουλέψαμε σκληρά, δεν απογοητευτήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε στα δύσκολα. Ιδρώσαμε γι’ αυτό που αγαπάμε, τον τόπο μας, την ομάδα μας, το μπάσκετ.

Ως πρόεδρος της ομάδας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους συνοδοιπόρους μου, Κώστα Θάνο, Ρούλη Βουτσελά, και Αχιλλέα Παπαναστασίου, στον προπονητή μας Κώστα Σδράκα, τον γυμναστή μας Βασίλη Μητροτάσιο, τον βοηθό προπονητή Σάββα Τζίγκα, τον γιατρό Σωτήρη Μιχαλίτση, τον νομικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Μαγειρία αλλά και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο προπονητικό τιμ.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας μας που ίδρωσαν και μάτωσαν μέσα στο παρκέ κατακτώντας μια πανάξια άνοδο.

Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς της ομάδας μας που στάθηκαν στο πλευρό μας καθώς και όσους βοήθησαν οικονομικά την φετινή μας προσπάθεια.

Υποκλίνομαι στους τρικαλινούς φιλάθλους που μας στήριξαν ακόμη και στα δύσκολα, γεμίζοντας το κλειστό και δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας όποτε το χρειάστηκε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον διευθυντή της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο για την μεγάλη στήριξη που έδωσαν στην ομάδα μας.

Επίσης τον Δήμο Τρικκαίων για την αγαστή συνεργασία μας μέσα στους αθλητικούς χώρους ενώ αισθανόμαστε υπόχρεοι σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες μπάσκετ της πόλης μας για την καθ’ ολα άψογη συνεργασίας μας.

Δεσμευόμαστε πως τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη των Τρικάλων και την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΥΓ Συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα ομάδα του Αιόλου για την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία και εύχομαι στη νέα σεζόν να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία για το καλό του τρικαλινού μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια