Παρελθόν από το γυναικείο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Σιαμέτης

Από τον πρώην πλέον τεχνικό των γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Σιαμέτη πήραμε την παρακάτω δήλωση:

«Μετά από δέκα χρόνια στον σύλλογο του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Όταν ανέλαβα σχεδόν μόνος την ομάδα αριθμούσε 16 κοριτσάκια. Σήμερα έχει σχεδόν 100 αθλήτριες σε όλα τα τμήματα.

Τα συναισθήματα που μου χάρισε η ομάδα πολλά. Αλλά και αυτά που προσέφερα εγώ στην ομάδα περισσότερα και σε χρήμα και σε χρόνο και σε ψυχική υγεία.

Κατακτήσαμε επί εποχής μου ένα πρωτάθλημα κορασίδων Β.Δ. Ελλάδας, 6 πρωταθλήματα νεανίδων Β.Δ. Ελλάδας, συμμετείχαμε σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, μία άνοδο από τοπικό πρωτάθλημα στην Α2, μία άνοδο από την Α2 στην Α1 και μία παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις αθλήτριες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές όλων των τμημάτων, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, χορηγούς.

Εμπνεύσαμε πολύ κόσμο με αυτήν την ομάδα και καταφέραμε να γεμίζουμε ένα κλειστό γυμναστήριο σε κάθε ματς. Σπάνιο για γυναίκειο μπάσκετ. Έγινε όμως γιατί όλοι ξέρανε πως ότι κάναμε το κάναμε με ζήλο, πάθος και ανιδιοτελή αγάπη γι αυτόν τον σύλλογο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας γιατί με θεωρούν έναν από αυτούς.

ΥΓ. Στα δύσκολα καταλαβαίνεις πολλά για πολλούς...

Καλή συνέχεια στον σύλλογο. Η αγάπη μου παντοτινή...»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια