Διαδικτυακή προπόνηση της ακαδημίας του Μακεδονικού-Δείτε το βίντεο

Η ακαδημία του Μακεδονικού έχοντας συναίσθηση των δύσκολων ημερών που βιώνουν όλα τα παιδιά συνεχίζει να πρωτοπορεί και μέσω του Coronovirus Basketball Season (Week 12, Week 13 ) που δημιούργησε ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τους αθλητές της ακαδημίας από το σπίτι βάζοντας πλέον και online προπονήσεις.

Την αρχή έκαναν παίδες και έφηβοι της ακαδημίας οι οποίοι από την προηγούμενη εβδομάδα δουλεύουν εντατικά από το σπίτι τους σε γκρουπ με την προπονήτρια ενδυνάμωσης και εκγύμνασης του συλλόγου Ιωάννα Θωμά.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του Μακεδονικού και σε συνεργασία με τους γονείς του συλλόγου το Σαββατοκύριακο που πέρασε όλοι οι αθλητές του προπαιδικού και μίνι βρέθηκαν σε διαδικτυακή επικοινωνία.

Στην online συνδιάσκεψη υπό την παρουσία προπονητών και διοίκηση αφού δόθηκαν οδηγίες ως αναφορά την καλύτερη φυσική και ψυχοσωματική υγεία των παιδιών εν συνεχεία τους ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δικών τους online προπονήσεων που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής με την Ιωάννα Θωμά και τους προπονητές των τμημάτων.

Όλες οι προπονήσεις των τμημάτων γίνονται υπό την εποπτεία του υπεύθυνου ακαδημίας του Μακεδονικού Χρήστου Μαγκώτσιου.


Δείτε παρακάτω το ένα μικρό video από τις προπονήσεις των τμημάτων μέσα από το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια