Πανσερραϊκός: «Η ομάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο απρόσκοπτα την πορεία της»

Αναστάτωση προέκυψε στις τάξεις του Πανσερραϊκού μετά τη διαρροή ενός μηνύματος που έστειλε η διοίκηση των «λιονταριών» στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ των «κόκκινων» ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις στην ομάδα.

Όπως γράφει το www.serresbasket.gr ο Πανσερραϊκός τοποθετήθηκε επί του ζητήματος με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με μήνυμα εσωτερικής ενημέρωσης των αθλητών του που εστάλη ιδιωτικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και άστοχα δημοσιοποιήθηκε από άγνωστη πηγή δηλώνει τα παρακάτω:

1. Η φράση "οι συμβάσεις αναστέλλονται",  που αναφέρθηκε στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και μετά την επίσημη αναστολή του Πρωταθλήματος δεν μεταφράζεται σε καμία περίπτωση ως "οι συμβάσεις διακόπτονται" ή διαφορετικά "τερματισμός της χρονιάς".

2. Η ομάδα λειτουργεί όλη τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με τους κανόνες της Πολιτείας, των Αρχών του αθλήματος και του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο απρόσκοπτα την πορεία της.

Ο Έφορος του Τμήματος

Θάνος Μηλούσης»

Ο Πανσερραϊκός είναι ένας από τους ελάχιστους συλλόγους σε επίπεδο μάλιστα Γ' Εθνικής που έχει φροντίσει για την ασφάλιση των μελών της ομάδας πληρώνοντας ένα πολύ υψηλό ποσό κάθε μήνα για τα ένσημα.

Όλοι οι παίκτες έχουν στα χέρια τους συμβόλαια με συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, ενώ έχουν λάβει υπογεγραμμένο χαρτί από τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με το οποίο μετά το τέλος της σεζόν και ανεξαρτήτως των αγωνιστικών αποτελεσμάτων θα πάρουν την ελευθέρας τους.

Παρά το γεγονός ότι τα έσοδα των «κόκκινων» έχουν μειωθεί λόγω της αναστολής της λειτουργίας της Ακαδημίας και το ότι οι παράγοντες αισθανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο εμπορικός κόσμος δεν πιέζουν τους χορηγούς της ομάδας για να εξασφαλίσουν λεφτά,  άπαντες είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Γενάρη, ενώ από Δευτέρα θα λάβουν κανονικά τα χρήματά τους και για τον μήνα Φεβρουάριο.

Επιπροσθέτως η Διοίκηση ενήργησε έτσι ώστε οι προπονητές να ενταχθούν στη ρύθμιση για να λάβουν το επίδομα των 800€.

Η Διοίκηση ενημέρωσε πρώτα τηλεφωνικά τον αρχηγό των «λιονταριών», Παντελή Γεωργιανό και τον προπονητή, Ραδή Θεοδωρίδη και εν συνεχεία ενημέρωσε και γραπτώς όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μέσω μηνύματος, το οποίο έπραξε κατόπιν οδηγίας από το νομικό επιτελείο.

Οι διοικούντες είναι στενοχωρημένοι, αφού η εμπιστοσύνη είναι το Α&Ω μέσα σε μια οικογένεια, αλλά θα συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Πανσερραϊκό, τον οποίο αγαπάνε και για τον οποίο «ματώνουν» οικονομικά εδώ και αρκετό καιρό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια