Kόνσουλας: Το «αστεράκι» του ΠΑΟΚ εν δράσει-Δείτε το βίντεο

Ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης ο Γιάννης Κόνσουλας, είναι από τους καλαθοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός (18, 2.02), που είχε κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου» στις 18 Μαΐου του 2019 στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πατρών την περίοδο 2018-19 και είχε καταχειροκροτηθεί από τους Πατρινούς όταν σκόραρε, «ξεδίπλωσε» φέτος (2019-20) το ταλέντο του στην εφηβική ομάδα των «ασπρόμαυρων» πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις (π.χ. κατά την διάρκεια του Φλεβάρη, στην νίκη επί του Άρη με 80-85, ο Κόνσουλας είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 μπλοκ).

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι έχοντας «ποικιλία» στους τρόπους που θα βάλει την μπάλα στο καλάθι, είναι αξιόπιστος σουτέρ ενώ το άνοιγμα των χεριών του τον βοηθάει στο «μάζεμα» των ριμπάουντ αλλά και στον περιορισμό των αντιπάλων.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει, είναι πως αποτελεί έναν καλαθοσφαιριστή που έχει την δυνατότητα να προσφέρει σε πολλούς τομείς. Να σημειωθεί ότι έχει κληθεί στην Εθνική Εφήβων. Πάρτε «γεύση» από το «αστεράκι» του ΠΑΟΚ μέσω βίντεο (Scouting Report):

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια