Οι δηλώσεις του προπονητή των γυναικών του ΠΑΟΚ Βασίλη Μασλαρινού και της αθλήτριας Μάγκι Μάλιγκαν μετά την αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου:
Βασίλης Μασλαρινός: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η απόδοση μας είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα με φάουλ. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι χάσαμε στον τομέα των ριμπάουντ, ο Κρόνος σκόραρε πόντους από πολλές δεύτερες επιθέσεις με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».
Μάγκι Μάλιγκαν: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Τα ριμπάουντ ήταν ο τομέας που υστερήσαμε από τις αντιπάλους μας. Είναι μια δύσκολη ήττα αλλά καλούμαστε να την αφήσουμε πίσω μας και να τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια».





















0 Σχόλια