Αφησαν ελεύθερες τις ξένες τους οι Εσπερίδες

Όλος ο πλανήτης μαστίζεται από τον φόβο και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με τον κορονοϊό. Άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση πήρε ήδη αυστηρά μέτρα .Δεν θα μπορούσε αυτή η αγωνία να αφήσει αδιάφορες και τις Εσπερίδες Καλλιθέας που συντάχθηκαν απόλυτα με τις προσταγές της κυβέρνησης, του υπουργείου υγείας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα το Δ.Σ. του συλλόγου πέραν της ατομικής ευθύνης υπάρχει και η συλλογική ευθύνη και αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις αλλοδαπές αθλήτριες της ομάδας και αφού τις αποζημιώσει πλήρως, να τους εκδώσει τα εισιτήρια επιστροφής τους στον τόπο καταγωγής τους. Συγκεκριμένα ήδη επέστρεψαν στις ΗΠΑ οι Τζάσμιν Γκιλ και Ακίλα Μέϊζ καθώς και στον Λίβανο η Ρεμπέκα Ακλ.

«Τις ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ίσως σύντομα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο σύλλογός μας με απόλυτη κοινωνική ευθύνη, στις δύσκολες ώρες και  στην ταλαιπωρία που περνά ο πλανήτης αλλά και η χώρα μας,  ενημέρωσε σχετικά τις αθλήτριες για την επιστροφή τους στις οικογένειες και την πατρίδα τους συναισθανόμενος ότι αυτή την περίοδο , περνά σε δεύτερη μοίρα , το μπάσκετ και ο αθλητισμός και μετρά πρώτιστα ο θεσμός της υγείας και της οικογένειας .

Εννοείται πως ο σύλλογος παρακολουθεί και την υγεία των ελληνίδων αθλητριών και εύχεται σε όλες κουράγιο, υπομονή και υγεία και όλα θα περάσουν με ατομική ευθύνη»., καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια