Νέος τεχνικός στον Κένταυρο Καλλικράτειας ο Γιώργος Καραμουσαλίδης-Οι πρώτες του δηλώσεις

Στον Κένταυρο Καλλικράτειας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραμουσαλίδης που διαδέχεται τον Θεοδωρή Γιοβάννη στον πάγκο της ομάδας της Χαλκιδικής.

Ο έμπειρος τεχνικός, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, για να προπονήσει ομάδες όπως οι Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Μακεδονικός ,Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Σητειακός, Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, Άρης, Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης και ΚΣ Γέφυρας. Αυτή είναι η δεύτερη «θητεία» του στην ομάδα της Χαλκιδικής.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να επανέρχομαι σε ένα σύλλογο που υπηρέτησα ξανά στο παρελθόν . Δεδομένων των συνθηκών που διανύουμε και λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων, αναγνωρίζω όπως και όλο το επιτελείο της ομάδας πως πάνω από κάθε αθλητική επίδοση προέχει η δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα υγιεινής και τους κανονισμούς του κράτους και των επισήμων φορέων ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον σαν ομάδα,  να απολαύσουμε και τα οφέλη του αθλητισμού. Αναμένω να συνεισφέρω τα μέγιστα και να επανέλθουμε όλοι μας υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια