Αφαίρεσαν τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε ανοικτά γήπεδα οι υπεύθυνοι του Δήμου Γλυφάδας

Δραστικά μέτρα πήραν στον Δήμο Γλυφάδας, και έτσι παρατηρώντας φαινόμενα οι δημότες θέλησαν να παίξουν μπάσκετ, υποχρεώθηκαν να αφαιρέσουν τα στεφάνια από τις μπασκέτες.

Όπως γράφει το http://basketa.gr/ την ανακοίνωση εκ μέρους του Δημάρχου της πόλης, Γιώργου Παπανικολάου, έκανε ο πολύ γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Περικλής Δορκοφίκης ο οποίος είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος του μπάσκετ θα ανυπομονεί να τελειώσει αυτή η δοκιμασία, και να γυρίσει ο κόσμος στα ανοιχτά γήπεδα.
Αναλυτικά έγραψε:

«Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι .

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων .

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια