Πετυχημένη κοπή βασιλόπιτας από τον Μ.Α.Σ. των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του Μ.Α.Σ. των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη,  στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του εστιατορίου «Διαγώνιος».


Κατά τη διάρκεια της κοπής οι κύριοι Αθανάσιος και Πέτρος Φρυγανιώτης  και οι κυρίες Έφη και Χαρά Φρυγανιώτη ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, στους αθλητές, στους προπονητές και στους εφόρους, καθώς επίσης και  στις οικογένειές τους.

Τέλος, ευχαρίστησαν το προσωπικό  του εστιατορίου Διαγώνιος, για την υπέροχη γαστρονομική φιλοξενία, και το Ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής», για τη γευστικότατη βασιλόπιτα και βασιλοπιτάκια. Τυχεροί  της βραδιάς  ήταν ο παίχτης της ανδρικής ομάδας Δ. Καραγιαννίδης  και το τμήμα των ακαδημιών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι χορηγοί των αθλητικών τμημάτων Ορέστης Αράπογλου (Voria.gr), Γεώργιος Γκίρτσος (seafood&more Βυθός),  Αντώνης Δημητριάδης (OPTIKONXPRESS), Δημήτριος  Μανάρης (ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστήσιμο), Γιάννης Φουτσιτζής (Βιβλιοπωλείο Sublime), ο γιατρός της ομάδας Ευθύμης Λευκαδίτης και ο επί σειρά ετών συνεργάτης των Εκπαιδευτηρίων Γεώργιος Μισαηλίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών ειδών Active Cap.







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια