Νταμπλ-νταμπλ για τον Κόνσουλα στον αγώνα των εφήβων του ΠΑΟΚ με τον Αρη-«Τραβάει» τα βλέμματα ο παίκτης με τις δυνατότητες και το ταλέντο του

Ήταν 18 Μαΐου του 2019 όταν ο τότε 17χρονος, Γιάννης Κόνσουλας «έζησε» μια μεγάλη στιγμή... Πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι (πλέι οφ) του Προμηθέα Πάτρας απέναντι στην ανδρική ομάδα του ΠAOK, σκόραρε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο των Πατρινών.

Επίσης, έπαιξε μετέπειτα και στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πυλαία, στις 22/5. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή και μια απόδειξη γι' αυτό είναι τα κατορθώματά του στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη. Το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ κέρδισε το αντίστοιχο των «κιτρίνων» με 85-80 και ο Κόνσουλας είχε νταμπλ-νταμπλ.

Πέτυχε 16 πόντους, «μάζεψε» 10 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ ενώ είχε και 3 μπλοκ. Με λίγα λόγια, η συνεισφορά του στο θετικό αποτέλεσμα του «Δικεφάλου» ήταν πάρα πολύ σημαντική. Πρόσφατα, κλήθηκε στην Εθνική Εφήβων, έχοντας προηγουμένως περάσει από τα κλιμάκια αυτής. Μεταξύ των προσόντων που διαθέτει ο Κόνσουλας, είναι το μεγάλο άνοιγμα χεριών, κάτι που βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στο «κατέβασμα» των ριμπάουντ.

Έχει ύψος 2.03, μπορεί να βοηθήσει κοντά και μακριά από το καλάθι, έχει «ποικιλία» στους τρόπους που θα σκοράρει και είναι αξιόπιστος σουτέρ. Σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 18 του χρόνια και είναι από τους νεαρούς παίκτες που «τραβούν» τα βλέμματα με τις δυνατότητες και το ταλέντο που διαθέτει. Σημειώστε, επίσης, ότι με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων του 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια