Πολύ καλές εμφανίσεις για τον Ανδρέα Καλόγηρο με την Λιετούβος Ρίτας-Τραυματίστηκε όμως στον τελικό και θα μείνει για δύο μήνες εκτός

Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι ο Ανδρέας Καλόγηρος. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες φόργουορντ θα μείνει περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει την τελική φάση του Euroleague Next Gen όπου έχει προκριθεί η εφηβική ομάδα της Λιετούβος Ρίτας.


Όπως γράφει το https://www.basketblog.gr ο Ανδρέας Καλόγηρος είναι ένα από τα μεγάλα προσπεκτ του Ελληνικού μπάσκετ και πρόσφατα πανηγύρισε την κατάκτηση του ενός εκ των τεσσάρων τουρνουά της Euroleague Next Gen στην Ζαλγκίριο Αρίνα με την φανέλα της ομάδας του.

Βέβαια αυτή την σπουδαία επιτυχία δεν μπόρεσε να την χαρεί ιδιαίτερα καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πάντως, ο 17χρόνος, ο οποίος αποφάσισε το καλοκαίρι να μετακομίσει στην Λιθουανία από την Θεσσαλονίκη και τον Μαντουλίδη, γλύτωσε τα χειρότερα και θα προλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τελική φάση της Ευρωλίγκας των «μικρών».

Ο Ανδρέας Καλόγηρος θα μείνει εκτός δράσης περίπου δύο μήνες πράγμα που σημαίνει ότι θα βρεθεί στην Koln όπου θα διοργανωθεί η τελική φάση παράλληλα με το φάιναλ-φορ της... κανονικής Ευρωλίγκας.

Θυμίζουμε ότι στους τέσσερις αγώνες που έδωσε, ο Ανδρέας Καλόγηρος μέτρησε 15 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 65.4% στο δίποντο και 40% στο τρίποντο κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια